10-A Sınıfı Sürpriz Kahvaltı

NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

10-A Sınıfı Sürpriz Kahvaltı

Burcu ESEN’in danışman öğretmenliğini yaptığı 10/A sınıfı adına, 7 Ekim Çarşamba günü kendisinin organize ettiği sürpriz kahvaltı, öğrenciler tarafından büyük bir şaşkınlık ve sevinç ile karşılanmıştır.

Öğretmenimiz sınıfının düzenlemiş olduğu Kızılay Etkinliğindeki takım çalışmasına uyma, sorumluluklarını yerine getirme ve iletişim becerilerindeki başarıları sebebiyle böyle bir etkinlik planlamıştır. Okul Müdürümüz Sayın Cengiz ŞEYHOĞLU, 10/A sınıfına teşekkür belgelerini takdim etmiştir. Okul Müdür Yardımcılarımız, Rehber öğretmenlerimiz ve müsait olan branş öğretmenlerimiz de öğrencilerimizi tebrik ederek bir aile sıcaklığı veren bu etkinliğimize katılmışlardır.

Etkinlik boyunca yapılan güzel işler ve yeni planlamalar üzerine konuşulmuş ve keyifli vakit geçirilmiştir. Öğrencilerimize “Biz sizin için buradayız.” mesajı verilmeye çalışılmıştır.