19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

“Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini ilelebet korumak ve müdafaa etmektir. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.”

Mustafa Kemal ATATÜRK

Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  olarak Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Ezgi TUNCA koordinatörlüğünde  online platformda gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı öğrenci ve velilerimizle  büyük bir coşkuyla kutladık. Meslek,  sözel ve sayısal bölümlerimizin öğrencilerimizle birlikte hazırladığı  “Atatürk”, “vatan” ve “bayrak” temalı birbirinden anlamlı etkinliklerle duygu seli yaşanırken günün anlam ve önemine yakışır bir tören yapmanın  mutluluğunu paylaştık. Törenimizi , Ata’mızın Bandırma Vapuru’na binerken yakmış olduğu ateşin ruhunu yüreklerimizde  hissederek söylediğimiz 19 Mayıs Marşımızla sonlandırdık.

Bizler de Ata’mızın açtığı yolda durmadan hedefine yürüyen; aklı hür , vicdanı hür gençler yetiştirmeye her zaman devam edeceğiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!