E-Twinning Ödüllerimize Bir Yenisi Daha!

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında, Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi e-Twinning Koordinatör Öğretmeni Emir KORKMAZ önderliğinde e-Twinning projeleri  yürütülmüş,  “Her Yaşa, Her Yaşta İlk Yardım”  isimli e-Twinning projesine okulumuz e-Twinning ekibi öğretmenleri Kaan TOKDEMİR, Saadet KÖSE, Elif BOĞAZ ve Burcu ESEN değerli katkılar sunmuş; okulumuz e-Twinning ekibi öğrencileri Emre K, İrem K, Özge B, Kübra U, Selen T, Senanur B. ve Gizem G. ise yıl boyunca projeye başarılı katkılar yapmamın yanında sene sonunda senaryosunu kendilerinin yazdıkları “İlk Yardım Eğitimi” adlı  tiyatro etkinliğini Balkanlar Koleji Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine sergilemişlerdir. Başarılı ve verimli geçen bu sürecin sonucunda Meslek Dersleri Öğretmenimiz Emir KORKMAZ “Ulusal Kalite Etiketi” ödülü kazanmıştır. Öğrencilerimiz ise “Öğrenci Kalite Etiketi” ile ödüllendirilmiştir.

Başarılı olan  öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

hilal gunaydin