NASİBE ERYETİŞ

A+
NASİBE ERYETİŞ

Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz, 25-26 yıllık eğitim tecrübesine sahip M. Vedat ERYETİŞ tarafından kurulmuştur. Başarı ile eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösteren, Eryetiş Eğitim Kurumları  (Anaokulu-İlköğretim Okulu – Denizcilik Meslek Lisesi, Balkan Üniversitesi ) ailesine sahip , 2012-2013 eğitim-öğretim yılında katılmıştır. Okulumuz Anadolu Lisesi her türlü araç-gereç ve donanıma sahiptir. Fiziki ortamı ayrıcalıklı, donanımı mükemmel, eğitim kadrosu mesleğinde yeterli ve deneyimlidir.

Yeni binamızın tüm birimleri, okulda bulunması gereken özelliklere uygun olarak düzenlenmiştir.

Binamızda, derslikler yanında fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları ve mesleki eğitim laboratuvarları (Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği ) bulunmaktadır. Laboratuvarların tüm donanımları ve malzemeleri sağlanarak öğretime hazır haldedir. Ayrıca, beden eğitimi, resim ve müzik çalışma alanları ile açık ve kapalı oyun alanları yer almaktadır.

2012/2013 Eğitim- Öğretim yılı itibariyle okulumuz Pendik Tavşantepe Kampüsü’nde hizmete başlamış bulunmaktadır. İstanbul’daki özel sağlık meslek liselerinden resmi işaret dili sertifikası veren ve ciddi ölçüde yabancı dil eğitimi (İngilizce ve Almanca) yapan tek okuldur. Bunun yanında öğrenci kulüpleri ve sosyal etkinlikler uygulanır.

hilal gunaydin