Okul Müdürümüzden

cengiz-seyhoglu-mudur

Sayın Veliler,
Sevgili Öğrencilerim,

Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi; sağlık alanında gelişimini her yıl daha da ileri taşımaktadır.  Sürekli yenilenme ve yenileşme anlayışı ile hızla artan ivmesiyle eğitim ve öğretime katkı sağlamaya devam etmektedir.

Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yardımcı personelimizle büyük bir aileyiz. Atatürk reformlarının takipçisi nesiller yetiştirmek amacıyla; Ülkemizin milli ve manevi değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen, mesleğini seven, görev ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sağlık hizmetleri ihtiyacına uygun bilgilerle donanmış, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen, etik değerlere sahip, bilimsel düşünebilen, değişen şartlara uyum sağlayabilen, her durumda ekip çalışması yapabilen, öz güveni yüksek, mesleki bilgi ve becerileriyle en çok tercih edilen lider sağlık personeli olarak yetişmelerinin yanında iyi bir yüksek öğretim programına da hazırlayan. bireyler olarak yetişmeleri en önemli hedefimiz.

Öğrencileri,  öğretmenleri, velileri ve tüm çalışanları ile ilkeli eğitim anlayışından ödün vermeden yeni öğretim yılında hep birlikte artan bir ivmeyle yeni başarılara imza atacak olmanın heyecanı içerisindeyim.

Bizler biliyorsunuz ki siz sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz zorlu ama bir o kadar da keyifli süreçte asla yılmayacaksınız. ERYETİŞ ailesinde şekillenen sağlam kişiliğiniz ilerleyen yaşamınızda sizin kendi ayaklarınızın üstünde dimdik durmanızı sağlayacaktır.

Başarılarla dolu, sağlıklı, mutlu bir eğitim hayatı diliyorum.

Cengiz ŞEYHOĞLU
Okul Müdürü