Okulumuz Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2019-2020 e-Twinning Okulu Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Avrupa’nın Sayılı Okullarından Biri Olmanın Gururunu Yaşıyoruz.

Dünya genelinde Türkiye dahil 39 ülkeden toplam 1004 okul;

Türkiye genelinde 298 okul, İstanbul’da her kademeden 28 okul,

İstanbul’da Lise seviyesinde 10 okul e-Twinning okulu olmuştur.

e-Twinning çalışmalarına 39 ülke katılmaktadır. Bu ülkeler; Arnavutluk, Azerbaycan, Avusturya, Ermenistan, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Malta, Moldova, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, Tunus, Türkiye, Ukrayna, Makedonya ve İngiltere’dir.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında  “Mind Your Diet” e-Twinning projesi ile Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketive Move2Learn Ödüllerini kazanılmıştır.

2017-2018 eğitim -öğretim yılında “Her Yaşa Her Yaşta İlkyardım” e-Twinning projesi ile Ulusal Kalite Etiketi Ödülükazanılmıştır.

e-Twinning süreçlerinde çok daha iyi bir noktaya gelmemizde büyük emekleri olan AB Projeleri ile e-Twinning koordinatörü ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sayın Emir KORKMAZ‘a, Biyoloji Öğretmenlerimiz Sayın Sinem ELBASAN ve Sayın Elif BOĞAZ‘a, İngilizce Öğretmenimiz Sayın Saadet KÖSE‘ye, Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sayın Burcu ESEN‘e,  Müdür Yardımcımız Sayın Çiğdem GÖK‘e, Meslek Dersi Öğretmenlerimiz Sayın Bilgen AKBULUT‘a, Sayın Çiğdem Müge HAYLI‘ya,  Meslek Dersleri Zümre Başkanımız Sayın Gizem SEVER‘e ve Kültür Dersleri Bölüm Başkanı Matematik Öğretmeni Sayın Kaan TOKDEMİR‘e, Okul Müdürümüz Sayın Cengiz ŞEYHOĞLU’na yürekten teşekkür ederiz.

Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kurucularımız Sayın Dr. M.Vedat ERYETİŞ ve İpek ERYETİŞ’e, Genel Md. Ertan ORAL’a, Genel Md. Yrd. Fulya ARI’ya, Genel Md. Yrd. İsmail ÖZKÜTÜKÇÜ’ye, çalışmalarımıza emek veren tüm idareci, öğretmen memur ve teknik elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyor hepsini yürekten kutluyoruz.

Bu Gurur Bu Onur Hepimizin.

İyi ki ERYETİŞLİYİZ!

#eTwinning #etwinningschool #eTwinningokulu #Eryetiş #ÖzelNasibeEryetişMTAL#ÖzelNasibeEryetişMeslekiveTeknikAnadoluLisesi #Erasmus

E Twinning okulu olduğumuzu ilan eden mektup.

Türkçe çevirisi ve poster üzerine uygulanması okulumuz eTwinning Koordinatörü ve Meslek Dersleri Öğretmeni Emir KORKMAZ tarafından yapılmıştır.

eTwinning Okulları Misyonunun daha geniş anlatımı için lütfen tıklayınız.