eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Ödülü Takdim Töreni

2019 yılında, eTwinning faaliyeti kapsamında yapılan projelerle öğretmenler Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikalarıyla, okullar ise Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Levhalarıyla ödüllendirilmiştir.

Bu kapsamda 2 aralık 2020 tarihinde Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin YILMAZ‘ın makam odasında bir ödül takdim töreni gerçekleştirilmiştir.

Törene kendi yazdığı ve yürüttüğü, Finlandiya, İspanya, Sırbistan, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyetinden sağlık alanında eğitim veren liseleri ortak olarak aldığı ve bu ülkelerdeki hemşirelik ve hemşire yardımcılığı mesleklerinin mesleki uygulamalar açısından benzer ve farklı yönlerini ortaya koymayı amaçladığı  “How We Practice” isimli eTwinning projesi ile kazanmış olduğu eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ve eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Ödüllerini teslim almak üzere Sağlık Meslek Dersleri Öğretmenimiz Emir KORKMAZ ve eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Levhasını teslim almak üzere Okul Müdürümüz sayın Cengiz ŞEYHOĞLU davet edilmiştir.

eTwinning alanında başarılı proje çalışmaları yürüten Biyoloji Ders Öğretmenimiz Elif BOĞAZ‘ın da katılımı ile sayın Aytekin YILMAZ‘ın elinden eTwinning Kalite Etiketi Ödülleri teslim alınmıştır.