Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılına büyük bir coşkuyla başladı.

Sunumunu Sözel Dersler Sorumlumuz Esra Demir’in gerçekleştirdiği programımız, Müdür Baş Yardımcımız Çiğdem Çevik ve Müdür Yardımcımız Cihan Karasu’nun konuşmalarıyla devam etti. Ardından okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Fulya Ece Küçükakın, öğrencilerimize rehberlik servisiyle ilgili bilgi vererek iyi dileklerini iletti. Okul birincisi olarak mezun olan öğrencimiz Kübra Uçan, Eryetiş ailesinin kendisine kattığı değerleri arkadaşlarıyla paylaştı. Son olarak Okul Müdürümüz Sayın Cengiz Şeyhoğlu’nun “ilmin önemi” temalı konuşmasının ardından programımız sona erdi.

Yine, yeniden büyük projelere imza atacağımız, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir yıl olması dileğiyle…