Paintball Etkinliği

14/03/2019 da okulumuz 11-D sınıfı öğrencilerinden 20 kişinin katılımı ile Aydos Paintball sahasına gezi yapılmıştır.

Etkinliğimizin amacı; sınıf içi grup etkileşimini artırmak, ekip çalışmasının önemini eğlenerek hissettirmektir.

Paintball etkinliğimize önce özel kıyafetler giyerek hazırlık yaptık. Hakem tarafından oyunun kuralları anlatıldı ve sonrasında silahlarımızı, mermilerimizi hazırladık. Sınıf olarak 2 gruba ayrıldık, her grup kendi arasında görev paylaşımı yaparak hızlıca organize oldu. 1 saat süren oyun sonrası kazanan grup hakem tarafından belirlendi. Etkinliğin arkasından küçük bir de piknik organizasyonu yaptık.

Paintball etkinliği ile hepimiz küçük bir spor etkinliği yaparak, eğlenerek ekip çalışmasının önemini bir kez daha anlamış olduk.