2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı I.Kanaat Dönemi Açılış Programı Gerçekleştirildi.

Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı I.Kanaat Dönemi Açılış Programı Gerçekleştirildi.

Programı, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Feray Kaymaz sundu. Program, Müdür Yardımcıları Sayın Cihan Karasu’nun konuşması ile başlayıp Çiğdem Gök ile devam etti. Ardından bölüm başkanlarımız olan Sayın Gizem Sever ve Sayın Kaan Tokdemir konuşmalarını yaptı. Okulumuz Kıdemli Meslek Dersleri Öğretmeni Sayın Meral Aydın konuşmasını yaptı. Bu yıl aramıza katılan Felsefe Öğretmeni olan Sayın Çilem Kurt duygu ve düşüncelerini paylaştı. Mezun öğrencilerimizden Melike Güvendi konuşmasını yaptı. Okulumuza yeni gelen Duygu Mimaroğlu heyecanını bizimle paylaştı. Okul Müdürümüz Sayın Cengiz Şeyhoğlu konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Okul müdürümüzün konuşmasından sonra öğretmenlerimizin takdimi yapıldı. Son olarak katılım sağlayan herkese teşekkür edilerek öğrenciler sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflarına uğurlandılar ve program sona erdi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM